Noi suntem Dr. Fischer Dental Lab

Trei domenii sunt esențiale in momentul confecționarii unei piese protetice prin metoda CAD/CAM:
1. CAD – Computer Aided Design –
2. CAM – Computer Aided Manudacturing - Program de strategie pentru frezare cu masini CNC
3. Masina de frezat MB Cobra MILL 48 –

 

Confecționarea prin tehnologia CAD/CAM a avansat cu pasi giganți în ultimii cinci ani. Dr.Fischer Dental Lab a pus de la bun început, încă din 2006, accent pe performanță, calitate și individualitate. Pentru a oferi produse de cea mai bună calitate, Dr. Fischer Dental Lab lucrează cu cele mai performante SCANNERE existente la momentul de față pe piața stomatologică internațională, 3 Shape. Pe baza LICENȚELOR plătite anual ne asigurăm un aport de tehnologie de ultima generație. Dr.Fischer Dental Lab dispune de 3 scannere ultra performante. În continuare puteți viziona etapele de CAD prin care se confecționează lucrările menționate:


Model de lucru
Modelul Builder™ permite tehnicienilor din laborator modelarea pe baza mai multor indicatii, inclusiv modele de implant, scanari digitale direct de la TRIOS®, scanări intraorale 3rd party si afisarile fizice ale scanarilor.


Coroana Anatomica
Productia de coroane digitale a crescut exploziv, condusa de succesul zirconiului, al blocurilor CAD si al numarului mare de cereri pentru reparare la costuri eficiente. Systemul Dental indeplineste aceste tendinte cu ajutorul instrumentelor profesionale CAD cum ar fi aplicatia "Smile Composer", proiectarea automata a coroanei si o gama larga a librariilor anatomice.
Obtii intr-un timp scurt estetici ridicate cu aplicatia "Smile Composer", creezi poduri complete anatomice la o estetica calitativa, proiectand zambete complete dintr-o miscare, transformi un set intreg de dinti ca o singura unitate putand sa muti proiectul simultan mai jos sau mai sus.


Cape si structuri pentru suport ceramic
Datorita multitudinilor de sisteme automate de modelaj si pozitionare, de la crearea proiectului si pana la finalizarea lui nu dureaza mai mult de 2 minute pentru un singur "coping" pentru productie. Acest lucru permite unui laborator mare, crearea a 100 de unitati pe zi, de catre un singur tehnician


Articulator virtual
Articulatorul digital permite tehnicienilor sa proiecteze coroane mult mai bune salvand timp in ante preocesarea manuala. Mai mult, ele sunt utilitare necesare pentru laboratoarele care doresc să creeze liber modele de coroane ramanand in acelasi timp competitive cu cele mai recente tendințe ale industriei.Unde ne gasiti

Bulevardul Lacul Tei nr. 1 bis, etaj 3, Bucuresti, sector 2

Tel: 021 316 11 40

Fax: 021 316 11 48

Mobil: 0724 570 108 / 0744 666 695