Noi suntem Dr. Fischer Dental Lab

Suntem recunoscuti pentru profesionalism, punctualitate si calitate. Garantam calitatea lucrarilor noastre si ne straduim in permanenta sa fim in avangarda progresului tehnologic din domeniul nostru. Serviciile oferite de noi sunt la nivelul celor mai bune servicii din Europa. Incredintati-ne urmatoarea dumneavoastra lucrare si veti deveni clientul nostru permanent. Suntem siguri de asta. Ganditi-va la noi ca la un adevarat partener, intotdeauna alaturi de dumneavoastra.

 

 


Activitatea noastra profesionala in domeniul proteticii dentare se bazeaza pe o experienta de peste 30 de ani. Misiunea noastra este reprezentata de solutionarea si realizarea cu profesionalism a unei game variate de lucrari protetice atât prin metode clasice, cât si prin metode moderne, acest lucru garantând increderea si respectul fata de clientii si colaboratorii nostri.
Dr. Fischer Dental Lab utilizeaza o tehnologie moderna si materiale de cea mai buna calitate in productie, realizând astfel lucrari protetice de toate gradele de dificultate. Fiecare lucrare protetica efectuata in laboratorul nostru se realizeaza dupa protocol individualizat. Pentru a asigura conditiile de calitate premium asteptatede pacient, lucrarea se controleaza atât pe parcursul fazelor de lucru intermediare, cât si la finalul executiei. Totodata, la terminarea lucrarii, in functie de tipul si complexitatea ei, aceasta beneficiaza de un interval de garantie, pacientul fiind asigurat de calitatea tehnica si siguranta utilizarii ei. Toata activitatea noastra se desfasoara prin intermediul unui soft dezvoltat in regie proprie cu ajutorul caruia asiguram un Management al Calitatii eficient.

 

 

logo cert fischer negru 9001
logo cert fischer negru 13485
logo cert fischer negru 15224

Unde ne gasiti

Bulevardul Lacul Tei nr. 1 bis, etaj 3, Bucuresti, sector 2

Tel: 021 316 11 40

Fax: 021 316 11 48

Mobil: 0724 570 108 / 0744 666 695