We are Dr. Fischer Dental Lab

We are recognized for professionalism, punctuality and quality. We guarantee the quality of our work and always strive to be at the forefront of technological advances in our field. Our services are the best services in Europe. Entrust us your next job and you will become our permanent customer. We are sure of that. Think of us as a true partner, always with you.

 

 

In perioada 15-17 Noiembrie 2018, va invitam la DENTA - Pavilion: B1, Stand nr: 46 la Expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara, cel mai reprezentativ eveniment din domeniu.

Acest eveniment se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina si tehnica dentara.

Cea mai reprezentativa manifestare de profil din Romania, DENTA reprezinta cadrul adecvat pentru prezentarea celor mai recente tehnologii dezvoltate in domeniu, pentru patrunderea pe noi piete, dar si pentru achizitionarea de produse si echipamente la preturi speciale, oferite doar in perioada expozitiei. In cadrul DENTA, companii din Romania si din strainatate expun aparatura, echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentara.

Pentru ca vizitatorii DENTA sa beneficieze de o atmosfera propice interactiunii cu expertii din domeniu, Romexpo, impreuna cu partenerii expozitiei, va organiza simpozioane, cursuri teoretice, demonstratii practice si congrese creditate cu puncte EMC, la care sunt invitati lectori de prestigiu din tara si din strainatate si in cadrul carora sunt abordate subiecte de ultima actualitate.

La editia precedenta DENTA au expus 130 companii din 10 tari, pe o suprafata de 7.000 mp, atragand 5.000 de vizitatori specialisti.

Mai multe detalii pe www.denta.ro

Where you find us

Lacul Tei Boulevard nr. 1 bis, 3rd floor, Bucharest, sector 2

Tel:  021 316 11 44

Fax: 021 316 11 48

Mobile: 0724 570 108 / 0744 666 695